Sliping for Riksantikvaren

09.02.2016

Her ser du en jobb vi gjorde for Riksantikvaren. Det var malermester Buer ved Leif Erixson som kalte oss inn på oppdraget. Dette gulve skulle slipes ned for så å males. Mange tror da at sliping ikke behøver å være så bra da det skal males, men faktummet er at det faktisk krever en mer grundig jobb da maling ikke skjuler, heller fremhever, slipestriper, slag og andre feil som en tradisjonell oljelakk skjuler. Denne jobben illustrerer også at så lenge det er tregulv i bunn, så kan så å si alt reddes.

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle