Bolefloor. Life is not a straight line.

25.08.2014

 

Her ser du to magiske installasjoner av Bolefloor eik, www.bolefloor.com,  som ble gjort for en tid tilbake. Begge er overlfatebehandlet med Osmo hardvoksolje. I det første gulvet ble det brukt grunningsolje hvit 3040 så en annen hvitolje 3111 og til slutt en matt harvoksloje med litt 3111 blandet inn. Dette gjør at gulvene får en fin kalklignende overflate. Her gjelder det og få proffer til å utføre overflatebehandlingen, og da dette ble innstalert hos gulvsiper Roy Adler fra www.adler.no, stod han selv for overflatefinnishen.

Det andre Bolefloor gulvet er kun behandlet med hvit 3040, som gir en litt varmere glød, dog ikke så gyllentbrunt som en ren hardvoksolje blir.

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle