Slip og lakk med Aqua tenax fra Vermeister.

26.08.2014

Her ser dere hvor godt resultat vannbaserte lakker av god kvalitet kan gi. Her har vi slipt og lakkert med Aquatenax grunningslakk og zero voc topp lakk fra Vermeister. Begge produkter er ec1 sertifisert dvs ingen farlige løsmiddler, så miljøet for gulvsliper og miljøet generelt blir tatt hånd om. Masken du ser på bilde er støvmaske som vi bruker når vi sliper:-) Grunnings lakken gir en varm og god glød på eika som er et tegn på god kvalitet. Topp lakken zero voc har faktisk en ec1pluss sertifisering som svært få produkter kan smykke seg med. 

For mer info sjek ut linken til vermeister sin zero concept linje.

 http://www.vermeister.com/index.php/en/zero-concept

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle