Reparasjon av heltre eikegulv.

04.09.2014

Her måtte halve gulve byttes grunnet en vannskade. Undergulvet måtte bygges opp med gulvfiner. Før dette primet vi betong undergulvet med 2 strøk SF primer fra Vermeister slik at en tett diffusjonsperre ble oppnådd. Når man primer slik, må man prime 5-10 cm opp på veggen, fuktkondens stiger og kryper. Da det var heltre eik 21x135 og volumet ikke var så stort dro vi inn virket fra en lokal sammarbeids partner www.slottsgulv.no. De hjelper oss i slike tilfelder der ting må høvles ned eller tilpasses en bestemt størelse. Gulvet måtte lett slipes etter innstalasjon og innfarves tilnærmet lik eksisterende gulv. Dette er altid en utfordring da eksisterende gulv var 10-15 år gammelt, og ingen hviste noe om produsent eller hvor eiken kom i fra. Nå gjenstår bare lakkering med matt idro 2k, slik at fest lokalet får en lak med meget god slitestyrke mot kjemisk og mekanisk slitasje. 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle