Rehabilitering Gran gulv del 1.

09.09.2014

Kunden til våres sammarbeidspartner Flyt entreprenør (www.flytas.no) ville i dette tilfelde beholde de "orginale" grangulvene. Da dette var et gammelt gulv var dimensjonene på gulvbordene større en det de hadde som lagervare hos Thaugland. Alle dimensjoner er mulig å skaffe, men det tar tid (3-4 uker) å gulvbordene får en ekstra påkostning fra høvleriet. Da gulvet skal slipes, lutes og såpebehandles i etterkant, og det var et beskjedent område som skulle byttes, vil dette bli svært lite synlig etter fulført arbeid.

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle