Reparasjon etter vannskade på lamell mosaikk gulv

11.09.2014

Overskriften er forklarende i selg selv. Utfordringen her var at de som hadde skapt vannskade, rev opp å kastet de som var verst skadd. Tanken var å finne lik parkett å felle ned. Da dette er en gammel lamellløsning som ikke er i produktion lenger måtte parketten lages. Dette ble løst ved å benytte seg av gulvfiner og eikelameller. Siste bilde er rett etter ferdig lakkering slik at det ser veldig glossy ut. Det ferdig resultatet vil være en helt matt finnish.

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle