Otello Bois Flotte del 1

13.09.2014

Her ser du Panaget sin Otello Bois Flotte. Legges flytende på kombifoam 2mm, som er fuktsperre og parkettunderlag i ett. Her skal vi også instalere lister i samme stil og farge som gulvet. Lister er fra samme produsent. Da dette er en jobb der håndverkere skal inn i etterkant, dekkes gulvet med kartongpapp, som er tykkere, en vanlig dekkepapir og har fuktsperre. Her er det viktig å tilse at pappen ikke blir teipet ned til gulvet, da teipen kan i noen tilfelder hvis den sitter på lenge nokk rive med seg lakken.

Dette gjelder spesielt oljede, og nylakkerte gulv, men også ferdiglakkerte parketter.

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle