Esco Pelgrim hvit oljet.

17.09.2014

 

Her har vi lagt inn Esco hvit oljet 1 stavs  på en hytte på Brønnøya. Alt måtte fraktes med båt. Hellimt med zero mono limet til vermeister i første etasje, lagt flytende på de mindre rommene i 2 etg. Vi måtte også lage en luke til kjellerrom. Denne parketten har en unik overflatestruktur og utseende, slik at parketten ser ut som den er "gammel". Gulvet er høvlet, kommer med slag merker og har en økologisk fugemasse som synker ned. Et utrolig stilig gulv. 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle