Diva Bois Flotte fra Panaget lagt hellimt

30.09.2014

 

Her ser du Diva bois flotte 14x184x2000. Gulvet er lettbørstet, mattlakkert, og med en farvenyanse som er lik ubehandlet eik.

Det var en høydeforskjell mellom kjøkken og stue, og da vi rev av gummibelegget ble det tydelig at høydeforskjellen var forårsaket av at gulvet var flytesparklet. Kunden ikke ville ha overgangsterskel fra stue til kjøkken, så da var det bare å leie inn betongsliper fra Ramirent og begynne å slipe. Resten av leiligheten var furu plank og dette var forholdsvis plant, så etter litt grovsliping var de verste svankene rettet ut. Kunden ville ha det terskelfritt, så terskler ble fjernet og gerikter kappet til. Nå gjenstår kun listing og litt finjustering av dører.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle