Panaget Saphir.

09.10.2014

Her er en jobb der vi måtte skru gulvfiner over varmekabler for så å hellime Panaget sin Diva Authentic Saphir 14x184x400-2000. Gulvet er lett børstet, hvitpigmentert og lakkert med en matt lakk. På varmekabler er det kun lamellkonstruksjoner vi anbefaler, ikke heltre, og husk at varmekabler skal alltid kun være en komfortvarme og ikke overskride 27 grader. Gulvleggeren våres beklager bildekvaliteten, men kunden var svært fornøyd:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle