Esco Chateau Superb extra hvit 20x225x1400-2400

Her ser du Esco Chateau Superb extra hvit 20x225x1400-2400. Gulvet er pigmenter og hardvoksoljet med Osmo fra fabrikk. Da Esco bruker uv herding i produksjonen er disse gulvene ferdig overflatebehandlet og krever ikke reoljing etter innstalasjon.

De har motatt pris fra Osmo som en av deres beste samarbeidspartnere.

På dette prosjektet måtte undergulvet slipes for jevnes ut. Da disse plankene er veldig brede, 20x225x1400-2400, anbefaler vi alltid å hellime. Spesielt hvis spennet er langt og ugunstig. I dette tilfelde ser du det er lagt tersklefritt mellom to stuer, noe som kan bli problematisk hvis det blir lagt flytende uten ekspansjonsfuge. Gulv som er hellimt vil også ligge mer stabilt i det nordiske klima, gi bedre trinn lyd demping samt gi en litt mer eksklusiv følelse, da all risiko for svikt i gulvet er eliminert. Akkustikken i rommet vil også bli forbedret for de som er musikk intresserte. På alle kinoer, teater konsertlokaler og opraer med tregulv er alltid gulvene hellimt.


Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle