Esco Chateau hvit Elegance. 15x175x1400-2400

Her ser du Esco Chateau hvit Elegance 15x175x1400-2400. Gulvet er hardvoksbehandlet, og selvfølgelig hellimt for best resultat. Her blir det også laget en del spesial overgangsterskler og trappetrinnløsning ut til balkong. Vi har også fjernet en del terskler slik at gulvet får bredt seg godt rundt i leiligheten. Eksisterende terskler skal slipes og innfarves likt som gulvet for et helhetsinntrykk. Elegance er den høyeste sorteringen til Esco, så å si kvistrfri, og med den lune hvite fargen får leiligheten et rolig og behagelig preg. Listingen er med en 12x44 glattkant gulvlist.

#Esco #Gulvlegging #Helliming #1stavsgulv

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle