Legging hellimt rundt kjøkkenøy på kontor lokale

Her var det en liten jobb som skulle gjøres ved at parkett skulle innstaleres rundt en kjøkkenøy på et kontor lokale. Først måtte det måles opp og tepper fjernes. Vi valgte å hellime dette gulvet da det gir best trinnlydsreduksjon og stabilitet da mange skulle gå over og bruke gulvet på dagelig basis. Gulvet er Esco Harfa smoked natur oljet. Et veldig røft og rustic gulv med sagmerker. Etter at gulvet var lagt måtte det innstaleres overgangslister i aluminium og tilpasse kjøkkensokklene. Nå fikk kjøkkene en naturlig avgrensning og et estetisk løft.

#Esco #1stavsgulv #Gulvlegging

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle