Sliping hos Senkveld

03.02.2015

Her er en jobb vi gjorde for Harald Rønneberg. Gulvet her er ask og man kan tydelig se hva som skjer ved bruk av gammeldags innfarvings produkter og lakk. Gulvet her har hvert hvitpigmentert og lakkert. Der hvor teppe har ligget har det blitt fryktelig gult/grønt, og dette skjer grunnet en reaksjon mellom grunnstoffene i hvitpigmentet og den vannbaserte lakken. Innfarvings systemet vi benytter oss av fra Vermeister har en blokkprimer som påføres etter innfarving og forhindrer at den kjemiske reaksjonen finner sted. Produkter vi brukte her var color oil hvitt, Blokkprimer V15 og velvet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle