Panaget Otello Bois flotte eik 1 stavs 14x139x400-2000 og Orfeo 2 stars bois flotte

05.02.2015

Her ser du Panaget Otello Bois flotte 1 stavs eik og Orfeo bois flotte 2 stavs eik. En produsent med samme unike farge, overflate struktur og behandling, men to forskjellige typer parkett. 1 stavs parkett i gang, stue og kjøkken og 2-stavs til 2 små soverom. En bra måte og redusere utgifter uten at det går ut over helhetsintrykket.

Her hadde vi tispress, samt måtte jobbe med 4 andre håndverkere som malte og la fliser o.l. Ikke en øskelig situasjon men vi hadde en meget god dialog og jobben gikk smertefritt og innfridd 3 dager før frist:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle