Diva Bois flotte 14x184x400-2000

14.02.2015

Her er vi igang igjen på Bestemorstien. Vi hadde tidligere lagt hellimt Diva bois flotte i stuene og nå var det kjøkkene og gang som skulle renoveres. De hadde hvert føre var og kjøpt inn parkett til kjøkken biten tidligere da dette sparte de for litt frakt. Kjøkkene og gangen var flislagt og fliser ble revet. Da det ble høydefoskjell måtte gulvet lektes opp og plates før vi kunne hellime parketten. Endelig var det terskelfritt mellom stue gang og kjøkken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle