Sliping av gammelt furugulv og legging furu liten gang.

20.02.2015

sHer er en gammel leilighet på Grønnland hvor gulvene er blitt rehabilitert.

Her måtte vi inn å høvle av gammel maling før vi kunne begynne å slipe. En liten gang skulle ha likt gulv slik at vi fikk spesiallaget opp disse furubordene. Etter at gangen var blitt revet så vi at gulvet måtte lektes opp på nytt og plates. Undergulvet er alfa omega for et godt resultat. Vi måtte også tverrlegge da en terskel ble fjernet mellom to rom.

Etterpå ble det hvitoljet, primet med v15 og lakket med Velvet. Produktene vi bruker er selvsagt fra Vermeister. Fotografen beklager bildekvaliteten men det var litt sent da han ble ferdig med prosjektet, men bra ble det:-)

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle