Sliping innfarvin og lakkering av jatoba

Jatoba er utbredt i central,/sør Amerika og Karibien. Den er svært hard, og har høyere brinell verdier en Bambus, noe som gjør den svært godt egnet som gulv. Å legge den kan være et mareritt da den regelrett spiser sagblad.

Når det gjelder eksotiske tresorter som teak, merbau, jatoba etc som har veldig brun/rød farge kan det være vannskelige å pigmentere. Hvit er utelukket da dette blir rosa, men å gjøre det mørkere blir alltid fint. Har la vi først opp noen fargeprøver på foskjellige grader av sort, slik at kunden selv kunne se hvordan det ville bli. En med sort innfarvingsolje, en med vannpopping og sort innfarvingsolje (en teknikk som åpner porene mer) og en med Artwork. Artwork er en heldekkende innfarvingsprodukt som gir et malt uttrykk men med alle ådringer synlige. Produktet blir lakkert i etterkant som gjør den mer slitesterk en en tradisjonell gulvmaling. Alle produkter er selvsagt fra Vermeister.

Valget her falt på vannpoppet, sort innfarvingsolje og velvet lakk på toppen.

#Slipingogoverflatebehandling #mørkpigmenmtering #ultramattlakk

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle