Legging av fiskeben og sliping av eksisterende fiskeben.

07.04.2015

Her er en leilighet der fiskeben skal legges nytt på kjøkkene og eksisterende fiskeben skal slipes og behandles. Det vil også bli nødvendig å gjøre noen småreparasjoner. Fiskeben som vi legger er fra den Italienske produsenten Garbelotto (www.garbelotto.it) Dette er en lamell parkett som hellimes ned til undergulvet. En slik lamellkonstruksjon vil ha en tredjedels krymp og svell som en heltre løsning, slik at sprekkdannelse og kopping blir minimalt. Overflatebehandlingen er Flame grunningslakk og Zero voc topp lakk. Alle overflateprodukter er selvsagt fra Vermeister.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle