Sliping av Merbau skipsgulv.

07.04.2015

Da er vi igang hos Fram igjen. Denne gangen var det kontorlokalene høyere oppe som skulle slipes og rehabiliteres. Her sammarbeider vi med tømmermester Einar Johansen www.ejohansen.no. Her ble det brukt Flame grunningslakk som setter grunntonen på merbauen, og så 2 strøk Idro 2k. Idro 2 k er en to komponent lakk med meget god slitestyrke mot kjemisk og mekkanisk slitasje. Perfekt for steder med stor ruslasjon. Som du ser fra de to siste bildene er det bare slipt halve rommet. Der skal det tepper, og det gir en god referanse på hvordan nytt og gammelt ser ut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle