Legging av fiskeben og sliping av eksisterende fiskeben.

Her er en leilighet der fiskeben skal legges nytt på kjøkkene og eksisterende fiskeben skal slipes og behandles. Det vil også bli nødvendig å gjøre noen småreparasjoner. Fiskeben som vi legger er fra den Italienske produsenten Garbelotto (www.garbelotto.it) Dette er en lamell parkett som hellimes ned til undergulvet. En slik lamellkonstruksjon vil ha en tredjedels krymp og svell som en heltre løsning, slik at sprekkdannelse og kopping blir minimalt. Overflatebehandlingen er Flame grunningslakk og Zero voc topp lakk. Alle overflateprodukter er selvsagt fra Vermeister.

#Garbelotto #Gulvleggingavfiskeben #Helliming #Slipingogoverflatebehandling #ultramattlakk

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle