Reparasjon av mosaikk gulv.

13.04.2015

 

Her ser du en klassisk vannskade på lamell gulv. Det som skjer er at toppsjiktet løsner fra resten av konstruksjonen. På mange måter er en lamellkonstruksjon bedre en ett heltregulv, da de ligger mer stabilt. Det eneste stedet et heltregulv er bedre er på fuktskader slik som denne. Da vil gulvet legge seg sån någenlunde etter gulvet har tørket. Men det som kan skje er at den har revet seg fri fra spiker, skrue eller lim, så man er aldri helt sikker. De fleste 3 og 1-stavs løsninger er lamellkonstruksjoner, men i dette tilfelde var det mosaikkmønster. Slike lamell løsninger kan være vannskelig å få tak i da dimensjoner altid varierer. Istede for å bruke tid på å muligens finne produsent som kan levere lik, lager vi lik på verkstedet våres. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søkeord:

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle