Sliping, innfarving med Osmo Ibenholt 3161

13.04.2015

Her ser du innfarving av furu plank og eik mønstergulv. Her innfarves det med Osmo dekorvoks Ibenholt 3161 som er en veldig mørk innfarvingolje. Her ser du hvor stor forskjell det blir på forskjellig virke. Osmo er en veldig god hardvoksolje som er svært motstandsdyktig mot problem flekker som kaffe, te rødvin etc. Når det gjelder sliping og innfarving med mørke farger gjelder det å ha gode maskiner da alt av slipestriper og feil synes med en gang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle