Garbelotto antikk gran på folkemuseet.

Her er et veldig spennende prosjekt vi gjør i samsarbeid med Finstad & Jørgensen A/S (finstadjorgensen.no). Gulvet legges i Arkadia Cafe i folkemuseeumet på bygdøy. Her ser du antikk gran fra Garbelotto. Har tas gammelt virke og lages til gulv. Virke er 100-200 år gammelt og stammer fra konstruksjonsvirke. Her vil alle "feil" som spikerhull, fargeforskjeller, småskader og barkebillespor være med som en del av det antikke utrykket og designe. Det kommer også i 5 forskjellige bredder fra 140-160-190-230-260mm og i fallende lengder fra 400-3000. Dette hellimes selvsagt ned til undergulvet, men da det er en lamellkonstruskjon kan gulvet også legges flytende.

#antikkgulv #Garbelotto #Helliming #1stavsgulv #Gulvlegging

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle