Innfelling, slip og lakk med velvet

22.06.2015

 

 

På noen prosjekter er det estetisk rett og viktig og beholde de orginale gulvene. Her ser du et orginalt heltre gran gulv hvor en vegg ble fjernet og virke måtte felles inn. i  Gulv bord måtte fuses ned til rette dimensjoner og undergulv måtte forsterkes. Så ble det slipt og lakkert. Ved slike reprasjonsjobber er det svært vannskelig å få det til å bli usynlig da gammelt og nytt virke ikke kommer fra samme geografiske forhold, så sant man ikke har noen gamle rester. Her ble det heldigvis så å si perfekt. Misfargingen rundt peisen forble da disse var så dypt nede i virket og er kjemisk framprovosert. Dette var kunde klar over og ville ikke bytte for mange bord.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle