Sliping, hvitpigmentering og lakkering med Vermeister sitt innfarvingssystem

23.06.2015

Denne overflatebehandlingen er det veldig mange som ønsker. Folk vil bort i fra den snusbrune eikefargen og over til noe lysere. Vermeister sin hvite innfarvingsolje gir en god innfarving samtidig som den beholder virkes ådringer og naturlige uttryk. Vermeister har i sitt innfarvingssystem en blokkprimer som forhindrer gulning og grønnskjær som heter V15. Kort fortalt er det et grunnstoff i hvitfargen som reagerer kjemisk med den vannbaserte lakken slik at det gulner over tid. Blokkprimeren som er en vinyl basert primer forhindrer innfarvingsoljen å komme i kontakt med den vannbaserte lakken. Vermeister er den eneste produsenten som vi kjenner til som har en slik blokkprimer i sitt system Deretter lakkeres flaten med Velvet ultramatt lakk som har en glansgrad på 5. Matt, som er et fluktig begrep, kommer vanligvis i 10 eller 15.

 

Jobben her var veldig omfattende med mye komplisert sliping og strakk seg over 2 etg.

Gulvet var tidligere hvit oljet og hadde gulnet veldig over tid. Det var antageligvis bonet opp da det hadde en veldig høy glans, svett og kladdete uttrykk.

 

Etter vi var ferdig hadde gulvet fått tilbake den hvite fargen, og velvet lakken lever opp til navnet sitt og etterlater en velvet finnish uten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle