Legging av Esco Chateau elegance natural white 1 stave eike parkett.

22.07.2015

Her ser du helliming av Esco Chateau natural white elegance 15x190x2400 1 stavs eikeparkett. Et utrolig fint og rolig gulv med en lugn innfarvingsgrad av hvitfarge. Dette gulvet kommer ferdig hvitpigmentert og oljet fra fabrikk og er klar til bruk etter innstallasjon. Noen produsenter leverer oljede gulv som krever en reoljing etter innstalasjon. Dette kan vise seg å være en utfordring da gulvet ikke har noen form for god overflatebeskyttelse.

Esco benytter seg av Osmo hardvoksolje i sin produksjonslinje og UV herder gulvene for optimal overflatebeskyttelse.

Helliming gir som tidligere nevnt et mer stabilt gulv en en flytende konstruskjon, og tillater for legging uten ekspansjonsfuge på store og kompliserte flater. Ved flytende konstruksjon beveger (krymper og sveller) gulve seg som en enhet, mens ved helliming beveger hver planke seg individuelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle