Reparsjon og innfeling etter flytting av vegg.

28.07.2015

Her ble vi kalt inn av våres sammarbeidspartner Art parkettsliperi som skulle utføre sliping. En lett vegg blitt fjernet og kunden ønsket ikke å bytte gulv men lokalt felle ned i plank. Her var det også høydefoskjell som selvsagt måtte utbedres.. 

Etter litt skraping og sliping av undergulv ble høydeforskjellen så å si nullet ut og bord felt på plass. Så ble gulvet slipt og behandlet med Vermeister sin color oil hvit, blokkprimet med v15 for å forhindre gulning og lakkert med den matte lakken Velvet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle