Re oljing Åpent Bakeri med Osmo 3062

03.08.2015

Da var det på tide med reoljing hos Åpent Bakeri. Gulvet ble lagt for ett år siden. Se blogginlegg fra 04.08.2014 

Da det er inngang fra bakkeplan med høy slitasje, hvor mye salter fra smeltet snø, stein, og annet møkk blir dratt rett inn, ser vi at gulvet holder seg veldig bra. Dette fiskebensgulvet er røkt, børstet og oljet med Osmo 3062 matt hardvoksolje. Røkingen gir en mørk fin innfarging som skjuler mye av møkk og skader, samt børstingen gjør gulvet hardere en vanlig slipt gulv. Fordelen med et oljet gulv er at reoljing vil gi ny slitasjestyrke og friske opp gulvet slik at det kan holde seg bra uten å måtte slipes om. Ved bruk av riktig såpe ved vask Osmo 8016, kan reoljings intervallene reduseres ytterligere. Reoljing kan skje etter stengetid og være klar til bruk ved åpningstid dagen etter.

 

 

 

 

 

Søkeord:

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle