Benkeplate med hvit innfarvingsolje og ultramatt lakk a la Camilla Pihl behandling.

15.09.2016

Her ser du kjøkkenbenk som har fått ett løft. Det var en relativ vannskelig slipejobb med mye krinker og kroker, men våres gulvsliper Morten Bergstrøm tar utfordringen på strak arm. Det var også mye silikon som var fuget rundt. Silikon er en gulvslipers argeste fiende. Slipes silikonmassen ned i treet vil all lakk skille seg da silikonen vil avvise lakken. Da må det møysommelig skrapes vekk. Et tips er å bruk en ms basert fugemasse som tech 7 eller seal all fra limprodusenten fugger, denne kan nemelig slipes:-)

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle