Reparasjon av parkett etter vannskade

20.06.2016

Her ble vi kalt inn vedrørende en vannskade på et eike gulv. Vannskaden hadde heldigvis ikke berørt hele gulvet, slik at det var rundt 15m2 som måtte flettes inn. Gulvet var limt i not og fjør og lagt flytende. Etter at gulvet ble rensket i not og fjør var det bare å begynne innflettingen. Gulvet var oljet og skulle reoljes etter innstalasjon. Da måtte vi teipe opp og olje kun det nylagte området da gulvet var mettet på det resterende. Glansforskjellen er pga fersk olje. Den jevnet seg ut etter herding:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle