Esco colonial classic Gothic 15x190x1800-2400 eik

Her ser du Esco Esco colonial classic Gothic 15x190x1800-2400 i eik. En sterkt børstet og rustik parkett som kommer ferdig overflatebehandlet med osmo hardvoksolje. Parketten er uv herdet fra fabrikk så den behøver man ikke reolje etter innstalasjon. Et slikt levende, og rustikk gulv, med en dyp fin brun/sort farge passet perfekt i denne laftehytten som ligger i Geilo området. Her sendte vi opp våres gulvlegger (og interiør arrkitekt) Davide rett før jul, så vi tar jobber utenfor oslo omegn også:-)

Litt dårlig lysforhold på bildene men man får en ide over hvor fint det blir.

#Esco #Gulvlegging #1stavsgulv

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle