Lut og såpebehndling av furugulv.

23.01.2017

Her ser du et gulv som ble lutet og såpebehandlet etter sliping. Dette er en overflatebehandling som gir et unikt utrykk. Det vil kreve litt mer vedrørende vedlikeholdet, men da såpe er diffusjonsåpen vil trykk og småskader reparere seg selv da treverket spretter tilbake ved vask. Om hakkene er ekstra dype kan man legge på vann, ett håndkle og så dampe opp skaden ved hjelp av et strykjern. Strykjernet holdes da tett intill i 4- 6 sekunder. Et såpebehandlet gulv vil over tid også få en veldig unik å fin gråaktig patina, som ikke lar seg dupliserer ved innfarving. Ved vask vil det dufte en herlig blanding av  såpe og treets aroma. Da man kan og skal bruke mye vann ved vask vil man også få opp den relative luftfuktigheten inne.  Det vil også få et fløyelsmatt utrykk. Et såpebehandlet gulv blir bare bedre og bedre:-)

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle