Mafi lutet, hvitoljet og såpebehandlet Lerk 16x220x5000.

23.01.2017

Her ser du Mafi sin lutet, hvitoljet og såpebehandlet Lerk. Dette er en lamellparkett som har edelvirket med ødringene reversert i topp og bunnsjikt. Dette eliminerer så å si kuv ved inntørking. I henhold til norsk standar kan kuven ligge på 2% av bredden som kan virke som lite, men dette vokser jo med bredden. Mafi leverer opp til 30 cm brede bord så i den bredden er det kun dette som fungerer. Lerk er et forholdvis tandert virke. Med en diffusjonsåpen overflatebehandling som såpebehandling er vil mann ved vask få opp trykkskader og hakk da vask skal skje med mye såpe og vann. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle