Panaget fiskeben linen og rehabilitering av trapp

Her ser du Panaget sin fiskeben i fargen Linen 12x90x590 eik. Et utrolig lunt og lekkert prefabrikert fiskebensgulv. Stue og kjøkken i et deilig stort rom, samt trapp og gang 2 etg fikk en etterlengtet oppfriskning. I trappen ble det lagt Otello 14x139 i samme farge (linen) fra samme produsent Panaget. Dette gjør at utrykket blir helt likt og snører alt sammen estetisk. Gulvet ble selvsagt hellimt for den beste gulv opplevelsen. Gulvet kommer børstet og lakkert som gir det en utrolig deilig overflaterstruktur.

Ble utrolig fint og gjennomført.

#Helliming #Panaget #trappeinnstalasjon #Gulvleggingavfiskeben #Spesialtilpasninger

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle