Gessi fra Garbelotto stavparkett

26.10.2017

Flere og flere vil ha tilbake den fine gode stavparketten som det ble lagt så mye av på 30-50 tallet. Før 3-stavsparketten kom for fult og spredde sin mørke skygge over landet i et forsøk på å etterligne denne klassiske stavparketten.

Her ble det hellimt en slik stavparkett, da det orginalt lå en heltre stavparkett som ble totalskadet i en vann lekkasje. I forkant ble gulvet flytesparklet slik at vi fikk et godt utgangspunkt for å legge. Deretter var det bare å legge, slipe og hardvoksolje gulvet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle