Parquesco kolonial fiskeben og kolonial plank

Her ser du Esco sin fiskeben Parquesco og langsgående enstavsbord i samme overflatestruktur og farge. Gulvet ble lagt i et nybygg ut i Sylling. Begge gulve typene er heltre eik. Fargen heter washy grey og er en kjølig gråfarge. Gulvet kommer sterkt børstet som gir et rustikk preg. Samspillet mellom fargen og struktur setter en lun og robust følelse. Den sterke børstingen er utrolig god å gå på, og er marginalt hardere en ubørstet virke. Det ble fiskeben i 2 etgasjer og langsgående plank på soverommene. Her var det mange knirker og kroker og store flater som skulle legges så her krevdes det tålmodighet.

Mye av utfordringene i dette prosjektet var å få et stabilt inneklima. Med malerarbeid og flytesparkling var det utrolig høy luftfuktighet som gjorde at avfuktere og byggvarmere måtte inn. Etter et par dager med disse klarte vi å komme ned til ønskelig luftfuktighet inne.

Gulvet ble selvsagt hellimt.

#heltre #Esco #1stavsgulv #Fiskeben

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle