Fiskeben fra Panaget i fargen flanell

03.11.2017

Her ser du et nybygg på Nøtterøy vi gjorde i samarbeid med totalentreprenøren www.lkc.no

Denne type fiskeben er fra den franske produsenten Panaget, www.panaget.com. Dimensjonen er 14x139x800, og er større en tradisjonell fiskebensparkett. Gulvet leveres ferdig overflatebehandlet med hardvoksolje. Etter installasjon bør gulvet re-oljes for å gi den litt mer slitestyrke. Den har ujevn bevel slik at gulvet fremstår mer rustikk og "brukt". Fargen er veldig fin og skaper en helt unik atmosfære. Gulvet ble selvsagt hellimt i to etasjer. Her gjelder det å finne rommets naturlige midtpunkt og leggeretning. Deretter legges gulvet fra det utgangspunktet. Utrolig lekkert gulv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle