Panaget sin fiskeben i linen.

Her ser dere et gulv som er utrolig fint. Panaget sin fiskeben eik 12x90x590 i fagen Linen. Den er prefabrikert, børstet med en ultramatt lakk er det klar til bruk etter innstalasjon. Gulvet er svakt pigmentert hvitt slik at det fremstår kjølig med et hint av varme. En modernisering av fiskeben både i farge og utrykk. Her ser du vi måtte preppe undergulve med sliping og rette av lokale svanker i mellom rom. Terksel ved inngang kjøkken ble fjernet slik at gulvet kunne flyte uhemmet fra rom til rom. Vi tilpasset den eksisterende peisplaten, og listet med kvartstaff feielist slik at de eksisterende listene kunne være på under innstalasjon. Alle dør gerikter ble også kuttet slik at gulvet kom under disse for best mulig resultat. Gulvet ble kjempefint og leiligheten fikk et kjempeløft.

#Panaget #Fiskeben #Helliming

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle