Esco Kolonial washy grey 15x175x1800-2400 eik

21.04.2018

Her ser du et prosjekt der Esco sin Kolonial classic washy grey ble innstalert hellimt. Kolonial serien til Esco er en sterkt børstet parkett som gir en lun følelse å gå på. Børstingen gjør at trestrukturen fremheves og gulvet blir levert hardvoksoljet fra produsent. Washy grey fargen gir gulvet et kjølig og naturlig preg uten at det blir for mørkt i gråtonene. Gulvet er uvherdet under produksjon så man slipper å reolje etter innstalasjon. I tillegg ble det felt ned gulv rundt peis slik at glassplaten gikk flukt med gulvet. Ble utrolig fint og leiligheten fikk et fint løft fra linoleumen som lå der orginalt:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle