Heltre fiskeben 21x70x500 i natur sortering.

03.05.2018

Her ser du et fiskebensgulv i heltre eik 21x70x500 vi la i sammarbeid med Argus Bygg og Entreprenør AS www.argusbygg.no. Gulvet blir hellimt, slipes, sparkles og overflatebehandles etter det er lagt. I dette tilfeldet ble det valgt en 2k lakk. Her skulle hele flaten legges uten terskler fra rom til rom som krever en del planlegging og ikke minst dyktige gulvleggere.

Neste skritt er da sliping som er like krevende. Slurves det i dette ledd vil det uavhengig av gulv og leggingen ikke se pent ut. Sliping av fiskebensgulv er noe av det vannskligste en gulvsliper begir seg ut på. Som altid ble resultatet perfekt:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle