Garbelotto Fiskeben 14x70x420 med wenge i borden.

Her ser du et spennede prosjekt. Fiskeben i eik med wenge i borden. Her ble det også ønsket en mørk farge. Gulvet er Garbelotto sin lamellkosntruskjon 14x70x420 eik. Wengen for rammen får vi også fra Garbelotto og ble 14x15 i fallende lengder. Gulvet ble hellimt og senere slipt innfarget og hardvoksoljet med oljer fra Saicos. Fargen er en blanding mellom to farger for å treffe den nøyaktige nyansen. Dette blir et todelt prosjekt. Første fase ble de to stuene og det ene rommet uten bord. Senere skal vi flette oss inn på eksisterende gulv og legge siste del. Det ble også spesialaget en overgang fra gang stue.

Fargevalget som var kundens må sies å være utrolig lekkert. Med Wengen i rammen som gir en beskjedent mørkere tone gir et utrolig lekkert utrykk.

#mørkpigmenmtering #Gulvleggingavfiskeben #Spesialtilpasninger #fiskebenmedramme #Garbelotto

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle