Panaget Chevron fiskeben i Tufeau fargen.

02.07.2018

Her ser du Panaget sin Chevron Authentic fiskebensparkett 14x90x500. Det er en eikeparkett som er  pigmentert i en grå hvit farge og kommer ferdig hardvoksoljet. Den har noe kvist som gjør gulvet mer autentisk. En utrolig fin og kjølig farge som lysner opp rommet. Gulvet ble selvsagt hellimt som gir den beste gulvopplevelsen. Her var det en del limrester fra teppene som måtte skrapes, og vi måtte kjøre en vedheft test på epoksyen. Er man usikke på om limet vil sitte på glatte flater limer man bare en bit ned til dagen etter og ser om den sitter. Ved helliming kunne vi også bevege oss terskelfritt fra stue og inn til soverom og kjøkken.  Chevron mønsteret gir et fint uttrykk og denne lille hybelen fikk virkelig et løft fra teppe og epoksy, til flotte tregulv:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle