Panaget fiskeben eik 12x90x500 satin.

Her ser du Panaget sin fiskeben i eik 12x90x500. Denne kommer prefabrikert i utrykket satin som har litt glans i seg. Dette gir en fyldighet i farge og mer dybde i møsntereffekten. Gulvet legges selvsagt hellimt og strekker seg fra gang ut til stue og inn på kjøkkenet. Her måles senteret av rommet ut og kompanseres deretter for å passe best da spenn og rommet varierer. Ut til terassen var det en liten utfordring som ble løst med spesiallaget overgangsterskel/trinn. Resultatet ble som forventet og denne nydelige leiligheten fikk det løftet den fortjente.

#Panaget #Gulvleggingavfiskeben #Helliming

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle