Panaget fiskeben opal lakkert classic

12.10.2018

Her ser du Panaget fiskeben classic/authentic satine 12x90x590 eik.

Denne kommer ferdiglakkert og er klar til bruk etter installasjon. Jobben ble utført i samarbeid med Treverk AS. Her ble en gammel trestavs fjernet av kunde, før litt utbedring av eksisterende undergulv av furugulv ble satt i gang. Et par overganger måtte slipes og jevnes ut. Å få et godt utgangspunkt før legging er alfa omega for et bra resultat, selv på helliming. Vi anbefaler alltid å hellime gulvet da dette gir en mye bedre gulvopplevelse samt at gulvet ligger mer stabilt. Trinnlyd blir redusert og man før en bedre akustikk i rommet. Her ble det også fjernet en terskel, og tettet rundt en teassedør hvo tidligere arbeid var slett utført. Det var også en trapp hvor en trappenese ble spesiallaget av parketten slik at den fikk en fin overgang. Gulvet ble selvsagt hellimt. Etter gulvet ble lagt ble det installert en feielist og fuget rundt peis. Ble utrolig fint og passet perfekt inn i dette huset.

Velkommen hjem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle