Mafi lutet og hvitoljet lærk

19.10.2018

Her ser du Mafi sin lutet og hvotoljede lærk i 16x190x5000. Mafi er en østeriks produsent som leverer mye spennede i forskjellige virker som gran, furu, lærk. De har et solid utvalg av bredder og kan levere opptil 30 cm brede bord. Deres unike lamellkonstruksjon med edelvirke lagt reversert i topp og bunnsjiktet gjør at kopping er redusert til nærsagt null. Mafi sine gulv kommer såpebehandlet som gir dem det eksklusive fløyelsaktig matte utrykket. Det gjør også at man kan vaske gulvet med mye vann og såpe slik at det "reparere" seg selv da trykkskader og hakk vil reise seg ved vask. Denne type overflatebehandling er det eneste som fungerer over tid på myke tresorter som lærk, gran og furu. Da den kommer i 5 meters lengder, og kan bestilles i kun den lengden, kan vi legge den i dette rommet i hele lengder uten skjøter:-) 

Deres slagord er Walk on Art og det har de helt rett i :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle