Creator fra Garbelotto Versailles mønstergulv.

Da var det et nytt spennende prosjekt ferdig.

Denne gangen skulle en leilighet i Bygdøy alle få det utrolig fine og tradisjontroe Garbelotto Creator Versailles gulvet. Gulvet kommer ubehandlet og slipes og behandles i etterkant. Det ble laget opp en cad tegning slik at det visuelle kunne sees og regnes ut hvor mange ruter som trengst.

Først måtte gammel parkett rives og gulvet ble platlagt over det hele. Gulvet hellimes ned og deretter sparkles og overflatebehandles gulvet. Her vill kunden ha en tradisjonell overflatebehandling og valgte oljebasert lakk.

Dette gir en utrolig fin glød i eika og spillet kommer mer fram med litt mer glans. Det ble utrolig fint og kunden lurte nå på hva han skulle gjøre med alle de store teppene:-)

#Mønstergulv #Garbelotto #Helliming #Gulvlegging

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle