Norefjellstur med Garbelotto Gubbio. Et unikt gulv med en unik farge:-)

05.01.2019

Her ser dere et spennende gulv med en unik farge fra Garbelotto. Det ble levert skarpkant uten fas, og fargen har en fyldig, varm og innbydende tone. Perfekt for en hytte på Norefjell. Den ble levert i 2 forskjellige bredder, 14x170x1800-2400 og 14x200x1800-2400, noe som skaper en traditionell atmosfære. Traditionelt var det ikke uvanlig med forskjellige bredder da man brukte det man hadde tilgjengelig på sagbruke for å utnytte resursenes maksimalt. Da det er undervarme ble det valgt en 14 mm tykk lamellkonstruksjon som er spesiallaget for undervarme. Her blir varmen hurtig transportert igjennom parketten. I henhold til byggnormer bør ikke parkette på undervarme være tykkere en 15mm, da man risikerer å magasinere varmen på vei igjennom gulvet. Gulvvarmen bør også kun være en konfortvarme og ikke overskride 27 grader. Våres eminente gulvlegger Davide fikk seg en fin tur til Norefjell, og tok med seg hunden sin. Gulvet var ferdig etter 5 dager. Gulvet ble selvsagt hellimt for å gi den beste gulvopplevelsen. Vi fikk kunden til å sende oss noen bilder etter det ble møblert og kunden er veldig fornøyd med gulvet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle