Forsikringsjobb. Infletting av Esco natural white 15x190x1800-2400

19.12.2018

Her ser du hvordan man fletter seg inn på korrekt måte etter en vannskade på et gulv vi la for godt og vel 2 år siden. Gulvet ble hellimt og det gjør av vannet ikke kan krype under gulvet slik at skaden blir konsentrert der vannet lekker. Saneringsfirma hadde allerede skåret opp de skadde plankene og sanert slik at det var tørt og klart til infletting. Her var det en del som måtte flettes inn men det ble fint og helt igjen uten noen synlige skjøtepunkter. God Jul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle