Esco Kolonial washy gray 15x190x1800-2400

20.12.2018

Her ser du Esco sin kolonial washy gray 15x190x1800-2400. Kolonial serien er en kraftig børstet stavparkett som man kan få i forskjellige kvistsorteringer. Dette er eleganse sorteringen som er så å si kvistfri. Gulvet er pigmentert og hardvoksoljet fra produsent med en uv herdingsprosess som gjør at reoljing etter innstalasjon ikke er nødvendig. Den børstede effekten gjør gulvet marginalt hardere og utrolig behagelig å gå barbeint på. Børste efekten fremhever ådringstrukturen og gjør også at pigmenteringen går dypere. Washy grey fargen er en kald og naturlig gråfarge som gir et innrykk av foreldet virke. 

Etter kontrollmålinger av relativ luftfuktighet og flytesparkelen var vi klare for å hellime gulvet.

Helliming er noe vi altid anbefaler da man får den massive gode følelsen av å gå på det. Man frigjør seg også i henhold til ekspansjonsfuger og kan innstalere kjøkken/kjøkkenøy samt andre tung møblemang over gulvet uten å være redd for at disse skaper låsningspunkter.

Her ble det skiftet leggeretning gang og kjøkken til stuen. 

Det ble utrolig fint.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle